Er en holistisk helse og velvære business for deg? Fyll ut skjemaet så vi kan få en følelse på hvor du vil med doTerra. Vi vil se gjennom skjemaet og ta kontakt med deg for å sette opp en telefon samtale.
start her
 
Hva er ditt fulle navn?

 
Hva er ditt telefonnummer?

 
Har du hørt om doTerra eteriske oljer før? Fra hvem? Har du erfaring med eteriske oljer selv?

 
Hvordan er ditt liv, din jobb og din helse nå?

Er du finansielt forberedt på fremtiden? Har du se opplevelsene du vil (reise, utdanning, selvutvikling, livsstil)? Lever du drømmene dine? Føler du deg inspirert i det du gjør? Bruker du så mye tid som du ønsker med dine kjære? Gjør du en forskjell (veldedighet, hjelpe andre)?
 
Hvis du hadde alle pengene du trengte og kunne leve ditt drømmeliv, hvordan hadde det sett ut?

Lukk øynene og forestill deg det. La drømmene komme fra hjertet og ikke begrens deg. Still deg spørsmål som: Hvorfor vil jeg dette? Hvordan ser det ut? Hvem er med meg? Hva slags støtte har jeg rundt meg optimalt sett?
 
Hva trenger du for å komme dit du drømmer om?

For å komme dit du vil, hvor mye mer må du tjene månedlig? Hva trenger du å gi opp for å nå det (uvaner, andre aktiviteter, negative innflytelser)? Hvilken daglig action må du ta? Hvilke egenskaper og støtte trenger du?
 
Hvilket av disse valgene vil støtte dine mål?


 
Hvorfor er det verdt det?

Hvordan vil det å nå dette målet endre ting i livet ditt finansielt, din helse, dine forhold og ditt livsformål?
 
Noe mer du vil fortelle om som kan være relevant?

 
Det var alt! Vi tar kontakt med deg så fort vi har gått gjennom svarene dine. Når passer det at vi tar kontakt med deg for å snakke videre om dette?


Takk! Vi kontakter deg snart...
Les mer på vår nettside
Powered by Typeform
Powered by Typeform